Örömmel fogadtam Brenner Juditnak, a Thália Művészeti Egyesület (Gyémánt Musical Stúdió) alapítójának felkérését a stúdió tánctanári feladataink ellátására. Pár szóval szeretnék bemutatkozni a kedves érdeklődőknek, illetve a leendő tanítványoknak.

4 évesen kezdtem balettozni Vácott, a sokak által ismert és tisztelt „Kékesi Ica néninél”. A balett mellett később versenyszerűen kezdtem foglalkozni a ritmikus sportgimnasztikával. A gimnáziumi évek után felvételt nyertem a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által meghirdetett modem táncpedagógus szakra, ahol számos elismert oktató mellett szerencsém volt Jeszenszky Endrétől tanulni a jazztánc és a klasszikus balett rejtelmeit. A mai napig részt veszek a Szövetség által szervezetett továbbképzéseken.

Tánctanulmányaim mellett pár évig a szentendrei fúvószenekar mazsorett csoportjának művészeti vezetője voltam. Évek óta készítek fel szalagavatóra készülő osztályokat. Különös elismerést jelentett számomra, amikor az egyik végzős osztályom részt vett a szalagavatósok országos versenyén, ahol a megközelítőleg 100 résztvevő közül a 4. helyezést érték el.

Célom, hogy megszerettessem a mozgástanulást, amely nem egyéb, mint az ösztönös mozgásnak fokozatos átalakítása a tudatos felé, hogy növendékeim harmonikusan képezett, fegyelmezett, kifinomult ízlésű emberré váljanak. Hiszem, hogy a szépség törvényei szerint megformált mozdulat nemcsak a külső hatásában harmonikus, hanem belső harmóniát is teremt, visszahat művelőjére, testben és lélekben finomít és fejleszt.Plakát letöltése >>> 


Plakát letöltése >>> *Média partnerünk: